taal / langue

AANVRAAG TOEGANG

Deze website wordt beheerd door de vzw Studiekring Trigonum Coronatum (STC).

De toegang tot het private deel van de website is voorbehouden voor vrijmetselaars, ongeacht hun Werkplaats of Obediëntie. Deze toegang is momenteel gratis en geeft o.m. de mogelijkheid om teksten op te halen omtrent diverse maçonnieke onderwerpen en om gedrukte publicaties te bestellen. Wie een gedrukte publicatie bestelt wordt toegetreden lid van de vzw voor een periode van één jaar. 

Toegang tot de site – privacy.

Om toegang te krijgen tot de website moet een kandidaat zijn/haar naam, Werkplaats, Obediëntie en e-mailadres opgeven – bijvoorbeeld door het formulier op de website in te vullen - en moet hij/zij een bewijs opgeven van zijn/haar maçonnieke identiteit. Enkele voorbeelden van mogelijke bewijzen:

  • naam van iemand die reeds toegang heeft tot de website en die het lidmaatschap van de orde van vrijmetselaars van de kandidaat kan bevestigen
  • een scan van het maçonnieke paspoort (aan het formulier toe te voegen of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..)
  • enig ander document of verwijzing waaruit het lidmaatschap van de orde blijkt

Wie reeds een publicatie van STC bestelde, is gekend bij de vzw en hoeft geen bewijs op te geven.

Iedere gebruiker kan op elk moment zijn persoonlijke gegevens consulteren en/of wijzigen via de website. De paswoorden worden gecodeerd opgeslagen en kunnen onmogelijk ingelezen worden door derden. 

Trigonum Coronatum verbindt zich ertoe de identiteit van de gebruikers niet bekend te maken noch door te geven aan derden, zelfs niet aan andere organisaties met strikt maçonnieke inslag. De vzw kan haar leden en sympathisanten op de hoogte houden via electonische weg (mailing) van eigen publicaties, eigen activiteiten of eigen nieuws of van nieuws dat haar door derden is doorgegeven en waarvan ze oordeelt dat de inhoud van belang kan zijn voor haar leden en sympathisanten. Het staat ieder onder hen vrij om zich in te schrijven op deze mailing.
 

Bronvermelding - auteursrecht.

De vzw Trigonum Coronatum behoudt het auteursrecht van alle teksten en publicaties die ze hetzij onder gedrukte of electronische vorm ter beschikking stelt via haar website. De publicaties op het private deel van de website mogen vrij verspreid worden in maçonnieke middens mits bronvermelding.

 

Klik hier om naar het inschrijvingsformulier te gaan.